Elküldve: 06 May 2006 - 08:57 PM
megint hiányoltunk, meg Black Tirpit is. Meg arra is igen a válasz, hogy ilyen rosszak voltunk.
Tény, hogy a fiúk igyekeztek, mindent próbáltak megtenni, de semmi nem ment. Az első félidőben képtelenek voltunk a kapu felé fejelni, amikor ott voltunk szinte a torkában. És az utolsó helyezett kapusának nem is kellett védenie az első félidőben - ha jól emlékszem.
Nem értem, miért kellett Jeremiásra játszani, amikor a magas labdákat a fél fejjel magasabb védő könnyedén elfejeli, a lapos labdákhoz meg lassú, és úgy próbál trükközgetni, hogy ehhez még nincs meg a tudása. Teljesen jogos volt a lecserélése, mint Simoné is, aki többször szabálytalankodott, viszont többször eladta a labdát.
Sajnos, nem csak velük volt baj. Az utóbbi időben Vitya szintén sok labdát elveszít, most Sipeki is árnyéka volt önmagának. Urbin pedig szerintem hangyányival sem jobb mint Balás, és ezzel nem Balást akarom dícsérni. Csak azt mondom, most Urbin volt nulla, mintha a pályán sem lett volna.
És ha Urbinról vagy Jeremiásról van szó, akkor Pajkosnak ismernie kellett őket. Nem egészen értem, mi alapján kellettek ők egy első osztályú csapatba.
Binder a legtisztább helyzetekben is az égbe lőtt. Soroljam még?
Az őszhöz képest Halgas is nagy csalódás, szinte a pályán sem volt.
Szóval gyengék vagyunk, minden igyekezet ellenére. És egy ilyen csapatban alig kap lehetőséget Fodor. Most is megélénkült a játékunk a beállásával. És nagyon nem lehet összeszokva a többiekkel, mert legalább háromszor indult el labda nélkül - amit a múltkor a többieknél hiányoltam - a bal szélen, a védője mögé kerülve úgy, hogy Farkas Viktor nem tette ki neki a labdát.
És számomra az az elkeserítő, hogy az utolsó helyezett ellen három pontot tudtunk a bajnokságban szerezni, az utolsó előtti ellen négyet, az azt megelőző ellen pedig egyet sem. Vagyis az utolsó három ellen a lehetséges 18 ponttal szemben hetet szereztünk. (És akkor még nem is hivatkozom arra, a Vasas összesen megszerzett hány pontjából szerzett ellenünk hatot, vagy hogy az összesen 4 (!) győzelmükből kettőt (!) ellenünk értek el)
Ide más csapat kell, más játékosokkal. És még csak szidni sem lehet igazából őket, mert küzdöttek, látszott hogy mindent megpróbálnak.De akkor is: Hajrááá Diósgyőőőr!